Over Ons

Wij zijn…

ArboPlein is ervan overtuigd dat transparante communicatie en duidelijke wederzijdse verwachtingen binnen een bedrijf sterk bijdragen aan een gezond werkklimaat en een renderend resultaat. Als werkgever investeert u in uw werknemers, immers zij zijn een belangrijke factor voor het bedrijfsresultaat. Het bieden van goede arbeidsvoorwaarden en een aangename werkomgeving dragen al bij aan een goede werksfeer. Investeren in immateriële zin blijkt echter nog het meest waardevol; maak een compliment, wees attent, geef gefundeerde feedback en toon uw waardering.

Transparantie & Communicatie

Duidelijke communicatie is ook de motor achter het succes van ArboPlein. Door goed naar haar klanten te luisteren, inzicht te verwerven in bedrijven en bedrijfsculturen en door marktontwikkelingen nauwlettend te volgen is Leona Plein, initiatiefnemer van ArboPlein, in staat om per verzuimvraagstuk snel de juiste expertisedisciplines te combineren.

Missie

Mindsetting: (gedeeltelijke) Arbeidsongeschiktheid voor het eigen werk, betekent niet per definitie dat er sprake is van ziekte voor alle arbeid. Werken op maat blijft mogelijk.

Visie

Vanuit ArboPlein zijn wij vaak in gesprek met werkgevers en werknemers. Het valt ons op dat zij vaak redeneren vanuit beperkingen en onmogelijkheden als het gaat om werk. ArboPlein legt het accent juist op de punten die wél mogelijk zijn.